top of page

PÄTEVYYSHALLINNAN ULKOISTAMINEN

Obetuksen toiminta-ajatus on lähteä muokkaamaan pätevyyden hallintaa enemmän palvelukeskeisempään suuntaan. Tätä visiota toteuttaakseen Obetus rakentaa ja kehittää pätevyyden ylläitopalvelua. 

Konsepti on yksinkertainen: 

Obetus Oy pitää huolen henkilöstösi turvallisuus- ja työpätevyyksien ylläpidosta!

Ylläpitopalvelu koostuu kolmesta palikasta:

01

Koulutustarpeen kartoitus

Palvelun sydän koulutustarvepalaveri, jossa kartoitetaan seuraavan vuoden koulutustarpeet - Tämän jälkeen Obetus ehdottaa missä ja milloin tarvittavat koulutukset olisi paras toteuttaa niin, että ne sopivat mahdollisimman hyvin asiakkaan ohjelmaan ja projekteihin - minimoiden koulutusten aiheuttamat haitat hankkeille ja projekteille. Tämä palaveri pidetään asiakkaan kanssa joka vuosi, yleensä vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

02

PÄTEVYYKSIEN Ylläpito

Obetus tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ulkoistaa työnantajavelvoitteet pitämällä huolen asiakkaan henkilöstön pätevyyksien ylläpidosta ja koulutustarpeen hallinnasta. 

Toiminnan ydin on ennakointi. Koulutustarve on tiedossa hyvissä ajoin, ja tarvittavat koulutukse suunnitellaan - ja toteutetaan - ilman ylimääräistä säätämistä. 

 

 Pätevyyden vanhetessa Obetus ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja ilmoittaa henkilön koulutustarpeesta. Samalla Obetus ehdottaa koulutusratkaisua pätevyyden ylläpitämisen takaamiseksi.

03

Koulutukset

Obetus hoitaa asiakkaan henkilöstön pätevyyden kuntoon joko itse tai alihankintana.

Tärkein asia on, että asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään sen eteen, että pätevyys säilyy!

******

Pätevyyksien ylläpitopalvelu on vaivaton ratkaisu hoitaa henkilöstön koulutukset ja pitää pätevyydet voimassa!

Ideaalisessa maailmassa (johon tietysti pyritään!) koulutukset tapahtuvat sähköisesti, etänä, silloin kuin asiakkaalle koulutettavalle parhaiten sopii -

 

Säästäen aikaa, rahaa ja luontoa!

 

OBETUKSEN TAVOITE ON OLLA HYVÄ JA LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI, JOKA HUOLEHTII KAIKISTA HENKILÖSTÖN PÄTEVYYKSISTÄ!
 

logo_high_resolution.png
bottom of page